logo vloerengilde binnenzonwering

Vloerengilde, hét adres voor service en kwaliteit!

Hellum rolgordijn
houten jalouzieën op maat gemaakt

Houten jaloezieën

Hout is hot! Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met Ladderband dat het effect van een shutter geeft. De bovenbak wordt geleverd met een koof die in de lamelkleur wordt geleverd.

Houten Jaloezieën zijn leveren wij in 5 verschillende lamelbreedtes en in ca. 80 kleuren.

Ladderband kunt u kiezen uit 100 verschillende kleuren in 5 verschillende breedtes.

rolgordijnen op maat

Rolgordijnen

Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren. Zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

Rolgordijnen bieden wij u aan in meer dan 600 kleuren en dessins, d ekeuze in onderlatten bediening, montageprofielen, schulranden en biezen zijn eindeloos.

plissee en duettes op maat gemaakt

Plisse en Duettes

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.

De Duo Plissé heeft een honingraatvormige structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé. De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down - bottum up en de “day & night” uitvoering is een combinatieplissé van verschillende stoffen.

horizontale jalouzieën op maat gemaakt

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de puur functionele wereld heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Aluminium of de trend: hout, met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen.

De totale collectie biedt een keuze uit maar liefst 400 eigentijdse kleuren, waaronder natuurlijke tinten,eigentijds zilver en chique stijlvolle tinten in grijs en zwart.

perfect fit siddeburen

Perfect fit

Uw jaloezieën en plissés perfect passend geplaatst m.b.v. en voorzet systeem, zonder boren of schroeven in uw kostbare kunststof of aluminium draai/kiepramen of deur. Met dit systeem bent u er van verzekerd dat uw plissés of jaloezieën zijn gegarandeerd van een “perfect fit”.

Aluminium profiel met nette kunststof hoeken, Leverbaar in de kleuren wit (RAL 9010), roomwit (RAL9001) en technisch zilver (RAL 9006)

Plissé, Duette of jaloezie, 16 of 25 mm, naar keuze

duo rolgordijnen op maat gemaakt

Duo rolgordijnen

Duo Rolgordijn creëren hele stijlvolle en eigentijdse sfeer. Het product combineert de lichtregelende eigenschappen van een jaloezie met de sfeervolle transparante eigenschappen van een vitrage in één product.

De stof is opgebouwd uit horizontale transparante banen sfeervolle stof in kleur, welke worden afgewisseld met banen chique vitragestof. Hiermee zorgen duo rolgordijnen voor sfeer en privacy.

lamellen op maat gemaakt

Lamellen, verticale jalouzeën

Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie van ABZ, in ieder interieur, voor de “finishing touch”. De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals bijvoorbeeld schuifpuien maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen.

Verkrijgbaar in textiel, aluminium en kusntof, in 6 verschillende breedtes.

Brandvertragend, de collectie aluminum lamellen is brandvertagend, naast de collectie alumium lamellen is een groot deel van de kunstof lamellen ook brandvertragend.

vouwgordijnen op maat gemaakt

Vouwgordijnen

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn van Vloerengilde is eigentijds chique!

Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.

En dan het gemak: door de klittenband constructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen. Met een vouwgordijn van de collectie van Vloerengilde haalt u haute couture in huis.

contact mail vloerengilde

Geopend op afspraak,

Elke vrijdag de mogelijkheid een afspraak te maken.

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

 

AVG Beleid

Uw gegevens worden op papier, in de mailbox en op een harde schijf bewaard. De gegevens worden ingezien door degenen die worden ingehuurd voor de administratie. De beveiliging wordt door meegeleverde software gedaan. We verkopen uw gegevens niet, maar verstrekken deze wel waar nodig is in garantiekwesties. Wanneer u met ons contact opneemt komen deze in het systeem terecht. Diefstal zullen we melden wanneer opgemerkt. Uiteraard gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw gegevens om.

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor

uw sfeer in huis.

20 jaar ervaring

in egaliseren en het leggen van pvc stroken

bekijk onze referenties

 

Overzicht assortiment

 

Vloerengilde

Woninginrichting en Projectinrichting

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

0617338865

Info@vloerengilde.nl

SIDDEBUREN
contact mail vloerengilde