logo vloerengilde

Vloerengilde, hét adres voor service en kwaliteit!

Hellum
forbo marmoleum piano

Forbo marmoleum

Voor een aangenaam gevoel, een duurzame vloer en ook nog eens een heel sterke kwaliteit.

Forbo marmoleum wordt gemaakt van duurzame grondstoffen. Dit maakt de marmoleum van forbo uniek doordat na zijn levensduur de gehele vloer terug aan de natuur kan worden gegeven.

Marmoleum voor een aangenaam gevoel. Doordat marmoleum een homogeen product is, met als groot bestandsdeel houtmeel neemt de vloer snel de lichaamswarmte over waardoor U een aangenaam gevoel van warmte krijgt.

Linoleum vloerbedekking is samengesteld uit de volgende hernieuwbare grondstoffen: lijnolie, pijnhars, jute kurkmeel, kalksteen, houtmeel, en natuurlijke pigmenten. Door deze grondstoffen heeft marmoleum het grote voordeel dat het na gebruik weer natuurlijk afbreekbaar is. Mede daarom is Forbo Linoleum uitermate geschikt voor het duurzaam inrichten van Uw woning.

Linoleum is goed geschikt voor vloerverwarming, Forbo marmoleum heeft als eigenschap dat het de warmte goed geleid, en daarmee een van de meest geschikte vloeren voor vloerverwarming is.

Forbo Marmoleum piano

forbo marmoleum kantoor

Forbo Marmoleum striato

marmoleum forbo

Vloerengilde is voor u het juiste adres voor het vakkundig leggen van uw Forbo Marmoleum vloeren. Vloerengilde beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het leggen van Linoleum vloeren, van toilet tot ziekenhuis. Ook voor het vervangen van de vloer in uw school bent u bij ons aan het juiste adres, inmiddels hebben hebben wij al meer dan 100 scholen van een nieuwe linoleum vloer mogen voorzien.

Het verwerken van een linoleumvloer bestaat uit: Het egaliseren van de ondervloer, het leggen en verlijmen van de Linoleum vloer en tot slot het lassen van de naden, indien gewenst ook het afkitten langs de plinten en kozijnen.

contact mail vloerengilde

Geopend op afspraak,

Elke vrijdag de mogelijkheid een afspraak te maken.

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

Forbo Marmoleum real

 

AVG Beleid

Uw gegevens worden op papier, in de mailbox en op een harde schijf bewaard. De gegevens worden ingezien door degenen die worden ingehuurd voor de administratie. De beveiliging wordt door meegeleverde software gedaan. We verkopen uw gegevens niet, maar verstrekken deze wel waar nodig is in garantiekwesties. Wanneer u met ons contact opneemt komen deze in het systeem terecht. Diefstal zullen we melden wanneer opgemerkt. Uiteraard gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw gegevens om.

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor

uw sfeer in huis.

20 jaar ervaring

in egaliseren en het leggen van pvc stroken

bekijk onze referenties

 

Overzicht assortiment

 

Vloerengilde

Woninginrichting en Projectinrichting

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

0617338865

Info@vloerengilde.nl

SIDDEBUREN
contact mail vloerengilde