logo vloerengilde siddeburen

Vloerengilde, hét adres voor service en kwaliteit!

Entreemat
schoonloopmat siddeburen

een deurmat die aansluit op ieder interieur

Wat verwacht je van een deurmat?Dat hij vuil, zand en water van buiten tegen houdt en voorkomt dat je vloer vies wordt of beschadigd raakt door vuil van buiten. Er zijn tenslotte veel dingen die we liever doen dan schoonmaken. Een schoonloopmat moet daarom wel praktisch zijn, en het leifst stijlvol. Gelukkig kan je binnen de collectie van Vloerengilde altijd een schoonloopmat vinden die bij het intrieur past.

Een goede schoonloopmat

van ene deurmat mag je verwachten dat deze vuil, zand en water buiten de deur houdt, zo blijft je vloer heel, droog en schoon. een droge vleor is tevens veilig. Uit verschillende testen blijkt dat een goede entreemat op de jusite maat vuil en vocht tegenhoudt als geen ander. Een schoonloopmat houdt tot wel 96% van al het vocht en vuil onder eens choenzool buiten de deur. Dat is precies wat er van een deurmat verwacht mag worden.

Een Deurmat met design.

Matten zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. van neutrale tot meer uitgesproken tinten, in effen kleuren en gemaleerd. Ook bieden we deurmatten met een gekleurd gestreept motief. Een passende deurmat kunt u dna bij ons ook altijd vinden.

Coral brush entreemat

droogloopmat siddeburen

Coral classic entreemat

Vloerengilde levert u entreematten uit verschillende collecties, met verschillende sterke eigenschappen. u kunt kiezen tussen vochtopenemende, vuilopnemende en vuilschrapende entreematten. Altijd is er wel een evenwichtige keuze te vinden om tot de geschike schoonloopmat te komen.

Vloerengilde levert u de entreematten van Coral entreesystemen en Storax droogloopmatten.

inloopmat siddeburen
contact mail vloerengilde siddeburen

Geopend op afspraak,

Elke vrijdag de mogelijkheid een afspraak te maken.

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

Coral duo entreemat

 

AVG Beleid

Uw gegevens worden op papier, in de mailbox en op een harde schijf bewaard. De gegevens worden ingezien door degenen die worden ingehuurd voor de administratie. De beveiliging wordt door meegeleverde software gedaan. We verkopen uw gegevens niet, maar verstrekken deze wel waar nodig is in garantiekwesties. Wanneer u met ons contact opneemt komen deze in het systeem terecht. Diefstal zullen we melden wanneer opgemerkt. Uiteraard gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw gegevens om.

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor

uw sfeer in huis.

20 jaar ervaring

in egaliseren en het leggen van pvc stroken

bekijk onze referenties

 

Overzicht assortiment

 

Vloerengilde

Woninginrichting en Projectinrichting

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

0617338865

Info@vloerengilde.nl

SIDDEBUREN matten
contact mail vloerengilde siddeburen