logo vloerengilde gordijnen

Vloerengilde, hét adres voor service en kwaliteit!

Hellum gordijnen
kobe gordijnen op maat gemaakt

Kobe gordijnstoffen

De prints van Kobe gordijnstoffen herken je gelijk in stijl en kwaliteit.

Het ruime assortiment van gordijnstoffen welke ook als meubelstoffen gebruikt kunnen worden bied altijd een gordijn voor iedereen. De gordijnstoffen van Kobe zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en worden verwerkt tot stijlvolle overgordijnen, vitrage of vouwgordijnen.

Gordijnen bepalen de sfeer in huis, door gebruik te maken van de hoeveelheid licht die ene gordijn doorlaat, of juist verduisterend. voor elke sfeer een gordijn.

gordijn op maat siddeburengemaakt

Essente gordijnstoffen

Essente is een toegankelijke collectie gordijnen in demode van vandaag. Uniek aan Essente is dat alle gordijnen in de collectie dezelfde betaalbare prijs hanteren. De gordijnstoffen van Essente gordijnstoffen zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

Gordijnen worden door ons kosteloos voor u ingemeten, besteld en opgehangen. mocht u willen rondkijken, of advies hebben in gordijnen, kom gerust langs om te zijn of uw gordijn ook tussen de essente collectie zit.

contact mail vloerengilde voor gordijnen

Geopend op afspraak,

Elke vrijdag de mogelijkheid een afspraak te maken.

Meenteweg 6

9625 TD

Oerschild

 

AVG Beleid

Uw gegevens worden op papier, in de mailbox en op een harde schijf bewaard. De gegevens worden ingezien door degenen die worden ingehuurd voor de administratie. De beveiliging wordt door meegeleverde software gedaan. We verkopen uw gegevens niet, maar verstrekken deze wel waar nodig is in garantiekwesties. Wanneer u met ons contact opneemt komen deze in het systeem terecht. Diefstal zullen we melden wanneer opgemerkt. Uiteraard gaan wij zo zorgvuldig mogelijk met uw gegevens om.

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor

uw sfeer in huis.

20 jaar ervaring

in egaliseren en het leggen van pvc stroken

bekijk onze referenties

 

Overzicht assortiment

 

Vloerengilde

Woninginrichting en Projectinrichting

Meenteweg 6

9625 TD

Overschild

0617338865

Info@vloerengilde.nl

SIDDEBUREN
contact mail vloerengilde voor gordijnen